Om oss

Finspång

Finspångs Begravningsbyrå

Välkommen till oss på Finspångs Begravningsbyrå. Vår verksamhet startade under tidigt 1900-tal och vi har både lång erfarenhet och bred kunskap. Hos oss möts du av begravningsrådgivare med stor empati och förmåga att lotsa dig rätt.

Sorg kan drabba på olika sätt och för många är det första gången man möter döden och alla frågor som ska beslutas kring. Samtidigt finns en vardag som också måste fungera. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen och stöttar och avlastar dig precis så mycket eller lite du vill.

Ett avsked kan se ut på många olika sätt och det kan göras väldigt fint och peronligt oavsett trosuppfattning eller storlek på begravningen. Ceremonin kan hållas i kyrkan, vid havet, hemma i trädgården eller någon annan plats som betytt mycket för den som dött.

Vi berättar gärna om olika kyrkor, kapell eller andra fina platser som passar för det avsked och den minnesstund ni planerar.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF