Om oss

Finspång

Finspångs Begravningsbyrå

Välkommen till oss på Finspångs Begravningsbyrå. Vår verksamhet startade under tidigt 1900-tal och vi har både lång erfarenhet och bred kunskap. Hos oss möts du av begravningsrådgivare med stor empati och förmåga att lotsa dig rätt.

Sorg kan drabba på olika sätt och för många är det första gången man möter döden och alla frågor som ska beslutas kring. Samtidigt finns en vardag som också måste fungera. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen och stöttar och avlastar dig precis så mycket eller lite du vill.

Ett avsked kan se ut på många olika sätt och det kan göras väldigt fint och peronligt oavsett trosuppfattning eller storlek på begravningen. Ceremonin kan hållas i kyrkan, vid havet, hemma i trädgården eller någon annan plats som betytt mycket för den som dött.

Vi berättar gärna om olika kyrkor, kapell eller andra fina platser som passar för det avsked och den minnesstund ni planerar.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF